Αίσιο τέλος στην περιπέτεια μοτοσυκλετιστή που έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Ακρινής Κοζάνης και Ξηρολίβαδου Ημαθίας



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 32χρονου οδηγού μηχανής enduro, που έπεσε σε χαράδρα και απεγκλωβίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις της ΠΕ Κοζάνης που έσπευσαν άμεσα στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Τ.Κ Ακρινής Κοζάνης και Ξηρολίβαδου Ημαθίας, όπως ενημερώθηκαν από τον ίδιο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις από Κοζάνη και Βέροια, έφτασαν στο σημείο και με την καθοδήγηση της Πολιτικής Προστασίας παρουσία και της τροχαίας Κοζάνης αλλά και του ίδιου του 32χρονου μοτοσυκλετιστή κατάφεραν να τον προσεγγίσουν.

Μετά από μια 3ωρη επιχείρηση διάσωσης ο οδηγός της μηχανής εντοπίστηκε και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κοζάνης. Ο οδηγός της μηχανής είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.