Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχές της Κοζάνης – Εκκρεμούσαν σε βάρος τους αποφάσεις δικαστηρίων για κλοπές



Συνελήφθησαν χθες (21-06-2022) βραδινές ώρες σε περιοχές της Κοζάνης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δύο άτομα, ένας 49χρονος ημεδαπός και ένας 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου Κοζάνης, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης -3- ετών και -3- μηνών, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της απόπειρας κλοπής.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 50χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης -18- μηνών, για κλοπή.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.