Νέες διακοπές ρεύματος και υδροδότησης σε περιοχές της Κοζάνης και Δημοτικά Διαμερίσματα την Κυριακή 29 Μαΐου



Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 29-05-2022 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:30 έως 13:00 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του Δ. Κοζάνης:

ZΕΠ, βιοτεχνία κου. Κουκουτάρη ΑΛΦΑ, περιοχή Αγίου Χαράλαμπου προς Βατερό, Αερολιμένα Κοζάνης, Λευκόβρυσης και Βορειοανατολικό τμήμα Κρόκου.

Επίσης, την Κυριακή 29-05-2022 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 12:00 έως 15:00 στις εξής περιοχές και Δ.Δ του Δ. Κοζάνης:

Πτελέας, Οινόης, εργοστάσιο κ. Δεληβάνη.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της Ζ.Ε.Π. και των Τοπικών Κοινοτήτων Βατερού, Λευκόβρυσης και Κρόκου  ότι την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και στα αντλιοστάσια της από τις 07:30 έως τις 13:00 θα υπάρξει αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί μετά την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.