Υποψήφια στην Κοζάνη με το κόμμα της Πατριωτικής Ένωσης η Συμέλα Κιοσκερίδου



Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Συμέλας Κιοσκερίδου στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης.

Η Συμέλα Κιοσκερίδου τελείωσε το λύκειο στην Πτολεμαΐδα και σπούδασε Υποστήριξη Συστημάτων Υπολογιστών και Ψηφιακή Τεχνολογία Δικτύων. Στη συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης και από το 2014 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με δική της επιχείρηση στην περιοχή. Ήταν αθλήτρια στον Σύλλογο «Αργοναύτες Πτολεμαϊδα», είναι μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους με ενεργή κοινωνική και εθελοντική δράση. Ομιλεί αγγλικά, είναι έγγαμη, άξια εργαζόμενη μητέρα 3 τέκνων.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

7 σχόλια στο άρθρο “Υποψήφια στην Κοζάνη με το κόμμα της Πατριωτικής Ένωσης η Συμέλα Κιοσκερίδου

  1. Υπάρχει Ελπίδα !!

    «κανείς δεν μπορεί να είναι καλός διεθνιστής, αν ταυτόχρονα δεν είναι καλός πατριώτης» Μαχάτμα Γκάντι

    Υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, από τη «συνασπισμένη» Αριστερά ώς τον ακραίο Νεοφιλελευθερισμό: Υπέρ της «διόρθωσης» των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας ώστε να μην «προκαλούνται» οι Τούρκοι.

  2. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑ

    Όταν στα σχολεία διδάσκουμε την Ιστορία διαμελισμένη ….
    Ο κ. Α. Λ. (από τους «Λιακοφίληδες») διακεκριμένη μορφή στον χώρο των Αρνητών της Ιστορίας και των Εθνομηδενιστών, μέντορας της διαβόητης από τον «συνωστισμό της Σμύρνης» Ρεπούση, χαρακτηρίζει τους Ελληνες Μακεδονομάχους κάτι σαν… «τζιχαντιστές» της σήμερον, παίρνοντας αφορμή από ένα ή δύο τυχαία περιστατικά, σε έναν αιματοβαμμένο ηρωικό πόλεμο. Και το ακόμη χειρότερο, κατηγορεί την Ελλάδα για… εθνοκάθαρση εις βάρος των Βουλγάρων (!!!) αλλά και των Εβραίων.
    Η ” ΑΡΙΣΤΕΡΑ” πέταξε τον πατριωτισμό στην αγκαλιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , μιά και η αγκαλιά της Ν.Δούλας είναι ερμητικά κλειστή ! Εθνική αποστείρωση από παντού.
    Ανεξάρτητος στο χώρο της Αριστεράς

  3. Ο ιδανικός άνθρωπος για τα προβλήματα του τόπου μας σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε με την πίστη της στο καλό με την εξυπνάδα της με την έμφυτη αισιοδοξία της την δύναμη της ψυχής της και την ενέργεια της

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.