Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Αγώνας Aεροσφαίρισης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης “Ωμέγα” στο πρώην εργοστάσιο της ΑΕΒΑΛ στην Πτολεμαΐδα



Με απόλυτη επιτυχία έγινε την Κυριακή που μας πέρασε ο Πανελλήνιος Αγώνας Aεροσφαίρισης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης “Ωμέγα”,στο πρώην εργοστάσιο της ΑΕΒΑΛ στην Πτολεμαΐδα.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 124 πλην των παικτών της Ωμέγα και των κριτών.(σύνολο 143).

Σύλλογοι,ομάδες και μεμονωμένοι παίκτες από ολόκληρη σχεδόν την επικράτεια επισκέφτηκαν την Δυτική Μακεδονία από την προηγούμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα οι συμμετοχές ήταν από Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Λάρισα, Λιβαδειά, Καστοριά, Νεάπολη Κοζάνης, Φλώρινα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Αντίκυρα Βοιωτίας, Άρτα Πρεβέζης, Λευκάδα, Κατερίνη, Βόλο, Δράμα, Σέρρες, Σκύδρα, Γιαννιτσά, Λαμία και Αθήνα.

Μετά την υγειονομική συγκυρία που στέρεψε τις πολλές μετακινήσεις παικτών ,σήμερα,μπορούμε λοιπόν ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Χωρίς υπερβολή ήταν μεγαλύτερη εκδήλωση αεροσφαίρισης έως τώρα μετά από δυόμισι-τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμο Εορδαίας και στον Δήμαρχο κ.Παναγιώτη Πλακεντά για την στήριξη στην προσπάθεια μας ,στην εθελοντική ομάδα “Ανδρόνικος” για την ενημέρωση καθώς και για την συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών από τους συμμετέχοντες αλλά και στον κάθε αεροσφαιριστή ξεχωριστά για την τιμή να επισκεφτεί την Εορδαία αλλά και την Κοζάνη κάνοντας ακόμη μια φορά να λάμψει το προφανές.

‘Οτι είμαστε μια οικογένεια.

Ευχαριστούμε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΩΜΕΓΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.