Πραγματοποιήθηκε η δράση «Μικροί εθελοντές εν δράσει» από το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο της 5ης ημέρας εθελοντισμού «Ανδρόνικος»



Στην πρόσκληση της ομάδας Εθελοντισμού «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» ανταποκρίθηκαν οι μαθητές κι οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας. Σκοπός της, η ανάπτυξη κι η ενίσχυση του πνεύματος προσφοράς, αγάπης κι αλληλεγγύης.

Η εθελοντική δράση ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 13/5/2022 με μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Α3 που, με πολλή όρεξη, ανέλαβαν να καθαρίσουν τον αύλειο χώρο του σχολείου και μεγάλο τμήμα του διπλανού πάρκου.

Τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Α4 ομορφαίνοντας την αυλή του σχολείου με τα λουλουδάκια που φύτεψαν.

Τη Δευτέρα 16/5/2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Α2 αντιπροσώπευσαν το σχολείο μας στην κεντρική πλατεία της πόλης, συμμετέχοντας στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν εκεί.

Μέσω αυτών των δράσεων δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα του σχολείου, « Μικροί εθελοντές …. εν δράσει» , να καλλιεργήσει τον εθελοντισμό εμπειρικά και βιωματικά.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.