Μεγάλη αποκλιμάκωση νοσηλειών από Covid-19 στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας



Μεγάλη αποκλιμάκωση καταγράφεται στα Νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας, σε ότι αφορά τις νοσηλείες περιστατικών με κορονοϊό, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γιώργος Μαργαρίτης.

Πολύ μικρός είναι ο αριθμός των νοσηλευομένων από κορονοϊό στα 5 Νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας, από τα οποία στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης καταγράφεται ο μεγαλύτερος αριθμός, με 22 ασθενείς σε κλίνες Covid-19 και έναν (1) στην Μ.Ε.Θ. Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, μόλις 2 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και κανένας σε Μ.Ε.Θ , στο Νοσοκομείο Φλώρινας ένας ασθενής , στο Νοσοκομείο Γρεβενών 6 και στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς έγινε ήδη απολύμανση και παραδίδεται κανονικά πλέον, η παθολογική κλινική .

Εν τω μεταξύ δεν παρατηρείται κάποια ιδιαίτερη αλλαγή σε ότι αφορά την εμβολιαστική κίνηση, αφού δεν υπάρχει σημαντική αυξομείωση μεταξύ των πολιτών που εμβολιάζονται με την αναμνηστική δόση και τις πρώτες δόσεις, ενώ λόγω και της περιόδου που διανύουμε, είναι χαμηλός ο καθημερινός αριθμός των εμβολιασμών στα Νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας.

Από το ertnews.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μεγάλη αποκλιμάκωση νοσηλειών από Covid-19 στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

  1. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξαιρετική διασφάλιση της υγείας ενός γκρινιάρη ψεκασμένου θρησκόληπτου πουτινιασμένου λαού. Υπήρξαν και αστοχίες αλλά το τελικό πρόσημο είναι θετικό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.