Ενημέρωση για τη χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 50% σε πολύτεκνους και ΑΜΕΑ με ποσοστό 67% και άνω



Αφορά την χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 50% σε πολύτεκνους και ΑΜΕΑ με ποσοστό 67% και άνω, για το έτος 2021, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία). ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΩΝ – ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΕΑ

Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή απόφαση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αναπηρίας στα οποία θα αναγράφεται ρητά το ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) και η χρονική διάρκεια του .

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Αντίγραφο δελτίου Πολυτεκνίας (πάσο).

Αντίγραφο τελευταίου πληρωμένου λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας στο όνομα του αιτούντος ή μέλους της οικογένειας του έτους 2021.

Αντίγραφο πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού.

Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Αντίγραφο Ε1 φορολογικού έτους 2020.

Η υπηρεσία ενδέχεται να ζητήσει επιπλέον δικαιολογητικά κατά περίπτωση.

Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών έως: 31 Μαϊου 2022

Η αίτηση κατατίθεται μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά στο γραφείο Εσόδων του Δήμου ή ηλεκτρονικά στη δ/νση: goupou@ptolemaida.gr και msimeonidis@ptolemaida.gr

Για τις δημοτικές ενότητες στα πρώην δημοτικά καταστήματα από τους υπαλλήλους :

Αθανασιάδη Ιωάννη για ΔΕ Βερμίου: athanasiadis@ptolemaida.gr
Μπεσπάρα Αντιγόνη για ΔΕ Μουρικίου: d.mourikiou@kep.gov.gr

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας και την ποιότητα ζωής των Ατόμων με Αναπηρία.

Ιδρύθηκε το 1987 και αριθμεί πάνω από 2300 μέλη στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, είναι ο μεγαλύτερος φορέας που εκπροσωπεί τα Α.μεΑ. και είναι μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δάφας Ευάγγελος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.