Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων “Back to Business” με θέμα την προετοιμασία των νέων για την αγορά εργασίας



Η ομάδα νέων “Έλληνες Οδυσσείς” αναζητά 6 νέους ( 5 + 1 leader), ηλικίας 18-30, για την Ανταλλαγή Νέων: “Back to Business” με θέμα την προετοιμασία των νέων για την αγορά εργασίας με την απαραίτητη τεχνογνωσία, ξεπερνώντας τα εμπόδια για τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης σε μια νέα χώρα.

Επιπλέον, το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την ώθηση των παραγόντων της επιχειρηματικότητας μεταναστών, τον ρόλο της οικογένειας ως πλαίσιο κοινωνικοποίησης και πηγή υποστήριξης με ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία του κοινωνικού κεφαλαίου, καθώς και στα δίκτυα που χρειάζονται για την επιτυχία.

Πότε; 9-17 Μαΐου

Πού; Gothenburg, Sweden

Είσαι 18-30 ετών; Θέλεις να συμμετέχεις και να προετοιμαστείς για την αγορά εργασίας; Τότε το Youth Exchange “Back to Business” είναι για σένα, μην χάνεις την ευκαιρία…

Ανοιχτές αιτήσεις: 30.03-08.04.22

Συμπλήρωσε την ακόλουθη αίτηση συμμετοχής ΤΩΡΑ:

https://forms.gle/mGpLm7rcB8x61xxh9

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στα πλαίσια του έργου ”Back to Business”, Youth Exchange.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.