Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας για το θέμα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τον παγετό του 2021



Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας μετά την συμμετοχή του στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα καλεί του αγρότες της περιοχής να συνεχίσουν με διάφορες μορφές πάλης και ενημερώσεις στην τοπική κοινωνία για τα προβλήματα τους.

Η κυβέρνηση, οι τοπικοί βουλευτές και ο περιφερειάρχης συνεχίζουν τον εμπαιγμό με τους αγρότες της περιοχής για το θέμα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τον παγετό του 2021. Τα κεράσια, τα μήλα και τα καρύδια δεν έχουν πληρωθεί ακόμη λόγω της δικής σας αδιαφορίας.

Οικογένειες περνάν την καθημερινότητα τους με δανεικά και ακόμη περισσότερες δεν θα μπορέσουν να μπουν να δουλέψουν τα χωράφια τους. Η καλλιεργητική χρονιά που ξεκινάει είναι πολύ δύσκολη με αυξήσεις στο ρεύμα, τα φυτοφάρμακα, το πετρέλαιο. Η αγορά συρρικνώνεται ακόμη περισσότερο για την διάθεση των προϊόντων μας.

Οι άνθρωποι της υπαίθρου πρέπει να αποζημιωθούν ΤΩΡΑ για τις πολύ μεγάλες ζημιές της προηγούμενης χρονιάς σε μηλιές, κερασιές και καρυδιές!

Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Ερωτώνται λοιπόν οι τοπικοί βουλευτές και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: Ένα χρόνο μετά την ολοκληρωτική ζημιά του παγετού σε μήλα, κεράσια και καρύδια είναι στις προθέσεις σας να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες που επλήγησαν;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.