Τι έδειξαν τα χθεσινά rapid tests σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας



Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 148 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 67 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 33.186 rapid test και ανευρέθηκαν 2704 θετικά (8.15%). Από τις 2704 περιπτώσεις, οι 1337 αφορούν άνδρες και οι 1367 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 29.66 έτη.

Στη Δυτική Μακεδονία:

ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΓΡΕΒΕΝΑ
97 rapid test με 13 θετικά (13.4%) αφορούν σε 7 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 36 έτη

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
210 rapid test με 27 θετικά (12.86%) αφορούν σε 13 άνδρες και 14 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 39 έτη

ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΚΟΖΑΝΗ
297 rapid test με 32 θετικά (10.77%) αφορούν σε 17 άνδρες και 15 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 33 έτη

ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
181 rapid test με 12 θετικά (6.63%) αφορούν σε 5 άνδρες και 7 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 51 έτη

ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΦΛΩΡΙΝΑ
130 rapid test με 19 θετικά (14.62%) αφορούν σε 12 άνδρες και 7 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 36 έτη

ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΦΛΩΡΙΝΑ
30 αρνητικά rapid test

ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΜΕΛΙΤΗ -ΦΛΩΡΙΝΑ
167 rapid test με 2 θετικά (1.2%) αφορούν σε 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 21 έτη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τι έδειξαν τα χθεσινά rapid tests σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

  1. Βρε παιδιά που πάρκαραν τα ραφάλ;Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Τωρα που ηλθαν τα πανάκριβα αεροπλανα στην ψωροκώσταινα Ελλαδα,θα γεμισουν με γιατρους ολων των ειδικοτητων τα Νοσοκομεια της Κοζανης,Βολου,Σερρων και ολα τα περιφερειακα της χώρας!!
    24 ραφαλ;2.400 ΜΕΘ καινούριες απ αύριο Δευτερα στην Ελλαδα!
    Ελλαδα ψωροκώσταινα,Ελλαδα της ζητιανιας διαχρονικα,Ελλαδα που απλώνεις το χερι και ζητάς τα πιο ακριβά όπλα του κόσμου,αλλα δεν απλώνεις τα χερια σου να ταίσεις τα παιδιά σου,Ελλαδα της ψευτιας,της υποκρισιας,Ελλαδα- Αθηναικό κράτος,Ελλάδα- νεκρές περιφέρειες,Ελλαδα που ευλογείς τα ραφάλ με παπάδες για να βρίσκουν εύκολα τους στόχους τους,Ελλαδα ψεύτρα,κοιμησμένη,Ελλαδα του άλλου του παπά που μας έκανε να ντραπούμε,να ντραπούμε που ανηκουμε στο Ανθρώπινο είδος,Ελλάδα δόλια,ζητιάνα,απλώνεις το χερι σου για ραφάλ,απλώνεις το χερι σου και ατιμάζεις σώματα και ψυχές με τ άγιο Ευαγγέλιο στ άλλο χέρι!!
    Βιάσου να ξανάρθεις στη γή Ε Σ Υ που αγάπησες τον άνθρωπο με το αίμα ΣΟΥ,πάρε το μαστιγιό Σου παλι στα Ευλογημένα Άγια χερια ΣΟΥ,πάρε μαζι ΣΟΥ και τον ΕΝΑΝ μετα απο ΣΕΝΑ με το τσεκούρι του και να μην αφήσετε τίποτε όρθιο,κόψτε,ξεριζώστε τα άκαρπα δεντρα της ψωροκώσταινας Ελλαδας,της ζητιάνας Ελλάδας…
    Βιάσου να έρθεις…και εμεις μεχρι τότε,απο ντροπη ,θαχουμε σφαλίσει τις πόρτες και τα παραθυρα της καρδιάς μας..
    Ελλαδα ψωροκώσταινα της πολιτικης και θρησκευτικής εξουσίας!
    Τουλάχιστον η Πανωραία Χατζηκώστα ή Χατζηκώσταινα ή ψωροκώσταινα,η αγωνιστρια του ’21 ζητιάνευε για να χορτάσει τα παιδια της και μόνον,άπλωνε το χέρι που ηταν αγιασμένο για να δώσει Ζωή στα παιδια της και οχι να ευλογήσει ραφάλ και να λερώσει σώματα και ψυχές,πάλι με ευλογίες!
    Ξεκίνα να έρχεσαι,αν περιμένουμε την Δευτέρα Παρουσία Σου,οπως ΕΣΥ τα οικομόμησες,δε θα μείνει τιποτα στην ψωροκώσταινα Ελλάδα που άφησες πριν 1988 χρόνια…
    Το 1831 η Χατζηκώσταινα ζητιάνευε,2021+ 1 χρόνο η ψωροκώσταινα Ελλάδα ζητιανευει και ευλογεί…απλώνοντας το χέρι παντού..
    Ανδρέα Καρκαβίτσα σε ξεπερασαν,σήμερα να δεις την Ελλαδα που έγινε ολοκληρη ψωροκώσταινα και οχι μόνον το χωριο που περιγραφεις εσυ,το Νυχτερέμι σου,ριγμένο στις εκβολές του Πηνειού….
    ” Ο ζητιάνος” Ανδρέα Καρκαβίτσα!!
    Εκδόσεις ΝΕΦΈΛΗ,Αθήνα 1989…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.