Εντάσσονται για χρηματοδότηση 1.273 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την πανδημία με δημόσια δαπάνη 2.224.758,09 ευρώ



Δημοσιεύτηκε η απόφαση Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Στήριξη Ρευστότητας σε Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» με Κωδικό ΟΠΣ 4715 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020»

Η συγκεκριμένη δράση αφορά την ενίσχυση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την πανδημία, με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων τους.

Σύμφωνα με την απόφαση, εντάσσονται για χρηματοδότηση 1.273 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με δημόσια δαπάνη 2.224.758,09 ευρώ.

Η απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Αναρτήθηκε, επίσης, η απόφαση απόρριψης 281 αιτήσεων χρηματοδότησης οι οποίες δεν θεμελιώνουν δικαίωμα υπαγωγής στη Δράση κατόπιν της αξιολόγησης ωστόσο έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά αυτής, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων στο δικτυακό τόπο της ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ (www.pepdym.gr).

Δείτε την απόφαση απόρριψης εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.