Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις



Συνελήφθησαν χθες (05-01-2022) και σήμερα (06-01-2022), σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Κοζάνης, πέντε ημεδαποί, 26, 46, 41, 37 και 24 χρόνων αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, -3- ημεδαποί 46,41 και 37 χρόνων αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -2,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ προανάκριση ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς και το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης αντίστοιχα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.