PCGuy.gr: Γνωρίστε τη νέα υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης μέσω διαδικτύου – Πως λειτουργεί – Άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα



Στο PCGuy μπορεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τον Υπολογιστή, Laptop, Κινητό, Tablet σας, αρκεί να μιλήσετε μαζί μας στο Live Chat της ιστοσελίδας μας και εντελώς δωρεάν να γίνει η διάγνωση του προβλήματος που σας ταλαιπωρεί.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να :

– Εγκαταστήσετε μία νέα εφαρμογή ή ένα App στο κινητό σας.
– Ρυθμίσουμε το Modem σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
– Κάνουμε Format τον Υπολογιστή ή το Κινητό σας.
– Πάρουμε backup τα δεδομένα σας στο δικό σας στικάκι ή cloud storage.
– Καθαρίσουμε την συσκευή σας από ιούς, trojan ή mailware.

Όλα αυτά χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθείτε από το χώρο σας, γλιτώνοντας χρόνο, χρήμα και με απόλυτη ασφάλεια στις δύσκολες εποχές που διανύουμε με την πανδημία.

Ο υπολογιστής και το laptop πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας αν όχι απλά εργαλείο για την εργασία μας. Για αυτό το λόγο το PCGuy είναι εδώ με εξειδικευμένους τεχνικούς για να λύσει το εκάστοτε πρόβλημα και να σας βοηθήσει σε ότι αφορά στην σύνδεση περιφερειακών συσκευών και εξαρτημάτων όπως η σύνδεση του router ή η τοποθέτηση σκληρού δίσκου. Μπορείτε δηλαδή μέσω live chat, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή βιντεοκλήσης να επικοινωνήσετε με έναν από τους τεχνικούς μας και να σας καθοδηγήσει βήμα -βήμα και με ασφάλεια στον τρόπο επίλυσης του εκάστοτε προβλήματος.

Χρειάζεστε κάποιο ανταλλακτικό για το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet? Στο PCGuy αναλαμβάνουμε την επισκευή του κινητού σας ή του tablet σας χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας από κάθε εταιρεία και για κάθε μοντέλο. Μπορείτε δηλαδή να το στείλετε μέσω courier σε εμάς και ο εξειδικευμένος τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή της συσκευή σας θα σας παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πορεία της επισκευής από την στιγμή που θα το παραλάβουμε. Με το πέρας της επισκευής πραγματοποιείται έλεγχος καλής λειτουργίας και επιστρέφεται πίσω σε εσάς πάντα με την σχετική εγγύηση του ανταλλακτικού από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Δείτε περισσότερα ή συνομιλήστε με ένα τεχνικό για το πρόβλημά σας εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.