Εορδαία: Το τελευταίο BMW 2002 στη Δυτική Μακεδονία «γιορτάζει» τα πεντηκοστά γενέθλια του



Το μοναδικό, ίσως, στη Δυτική Μακεδονία και ένα από τα λίγα στη χώρα, Ι Χ αυτοκίνητο, μοντέλο BMW 2002, συντηρεί, και το προσέχει «καλύτερα από τον εαυτό μου», ο Απόστολος Τοπάλης , και παρά το γεγονός ότι δέχεται συνεχώς δελεαστικές προσφορές δεν το πουλά, αντιθέτως, θα αλλάξει το εσωτερικό του.

Στην κατοχή του περιήλθε «από δεύτερο χέρι» πριν από πενήντα χρόνια, έναντι του ποσού των 600 χιλιάδων δραχμών, κι έκτοτε πορεύτηκαν μαζί, βιώνοντας μόνο δύσκολες στιγμές, ενώ έχει διανύσει περίπου ενάμισι εκατομμύριο χιλιόμετρα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια είναι η έλλειψη ανταλλακτικών.

Ο κ. Τοπάλης προσπάθησε να βρεί εναλλακτικές λύσεις απευθυνόμενος σε συνεργεία που μπορούν να τον εξυπηρετήσουν αφού δεν σκέφτηκε ποτέ να το εγκαταλείψει, αλλά να το κληροδοτήσει στα παιδιά του. Προς το παρόν, συζητά την προοπτική της πλήρους ανανέωσης του σαλονιού με τη δαπάνη να ανέρχεται στα χίλια ευρώ περίπου και προσδοκά ότι εφόσον το λαχείο που αγόρασε πρόσφατα αποδειχθεί τυχερό να προμηθευθεί ένα μικρότερο όχημα για τις ανάγκες μετακίνησης του ίδιου και της συζύγου του.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.