Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «STEAM στην εκπαίδευση» από το 6ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης σε συνεργασία με εργαστήρια του Πανεπιστημίου Δυτικής ΜακεδονίαςΣτα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης για το σχολ.έτος 2021-22 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «STEAM στην εκπαίδευση». Την ημερίδα διοργάνωσε το 6ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, σε συνεργασία με τα εργαστήρια «Ρομποτικής, Ενσωματωμένων & Ολοκληρωμένων Συστημάτων» και «Δημιουργικότητας, Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Την ημερίδα παρουσίασαν οι κ. Θαρρενός Μπράτιτσης Καθηγητής, Μηνάς Δασυγένης Επίκουρος Καθηγητής και Δημήτρης Ζιούζιος Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.

Οι συνάδελφοι νηπιαγωγοί ενημερώθηκαν σχετικά με την εκπαιδευτική ρομποτική και τις δυνατότητες που δίνει στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και τους τρόπους αξιοποίησης της. Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές και όλους όσοι συμμετείχαν.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 6ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.