Τους Προέδρους των επιμελητηρίων Κοζάνης και Γρεβενών επισκέφθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ευφροσύνη Ντιό και ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος ΧατζηζήσηςΜε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννη Μητλιάγκα συναντήθηκαν τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Ευφροσύνη Ντιό και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρος Χατζηζήσης, στο Επιμελητήριο Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης έθεσε υπόψη των Αντιπεριφερειαρχών ζητήματα, προβληματισμούς αλλά και προτάσεις που αφορούν στον επιχειρηματικό κόσμο. Η κ. Ντιό και ο κ. Χατζηζήσης δήλωσαν την πρόθεση της Περιφερειακής αρχής για συνεργασία και στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν οι θεματικές του πρασινίσματος, της εκπαίδευσης και κατάρτισης, της καινοτομίας αλλά και της ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων. Παράλληλα συζητήθηκε η ανάγκη στοχευμένων παρεμβάσεων σε συνδυασμό με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία της Περιφέρειας ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία να τα αξιοποιήσει.

Τέλος, σε ανάλογο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γρεβενών Νίκο Ράμμο καθώς και μέλη του, στο γραφείο του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών Αθανάσιο Φωλίνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.