Συνάντηση του Γιώργου Αμανατίδη στον Πεντάλοφο Βοΐου για τη λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας για τα επόμενα χρόνια



Το Σάββατο 11/12/21 έγινε συνάντηση στον χιονισμένο Πεντάλοφο του Δήμου Βοΐου με αντικείμενο τη λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας Πενταλόφου για τα επόμενα χρόνια.

Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη, όπως είχε δεσμευτεί (εδώ).

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Ώττας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου Τάσος Παπαμήλιος, μέλη της Κοινότητας και εργαζόμενοι στην Δομή.

Ειδικότερα συζητήθηκαν τα θέματα που παρουσιάζονται στο από 24/11/2021 Δελτίο Τύπου (εδώ). Κοινή ήταν η βούληση για συνέχιση λειτουργίας της Δομής και τα θέματα αντιμετωπίστηκαν με παραγωγικό τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκαν κατ’ αρχήν:

1. Η υποβολή φακέλου έγκρισης λειτουργίας της Δομής από το Δήμο Βοΐου ως φορέας υποδοχής.

2. Η στόχευση φιλοξενίας 30 περίπου κοριτσιών.

3. Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο προγραμματικών περιόδων (ίσως το πρώτο εξάμηνο 2022) ο Δήμος Βοΐου θα μεριμνήσει για την ομαλή λειτουργία της Δομής.

4. Η απασχόληση προσωπικού κατά προτεραιότητα από τον Πεντάλοφο και τη γύρω περιοχή είναι ζητούμενο, όπως και η αξιοποίηση της εμπειρίας που αποκτήθηκε από τους εργαζόμενους.

Αποφασίστηκε επίσης η οργάνωση νέας συνάντησης πριν από την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας την Άνοιξη 2022.

Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του Γιώργου Αμανατίδη στον Πεντάλοφο Βοΐου για τη λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας για τα επόμενα χρόνια

  1. Πριν τις εκλογες τσαουνιζατε σαν στερημενα κουταβια και κατηγορουσατε τον Τσιπρα για το ανθρωπιστικο του προσωπο απεναντι στους πληγωμενους μεταναστες!
    Τωρα με παρεμβαση του Ανεμελου αρχηγου σας στη Βουλη,οι μεταναστες ειναι χρησιμοι και θα μπολιαστουν στην Ελληνικη κοινωνια!!
    Υπογραψτε τωρα και τη Συμφωνια των Πρεσπων !
    Στα μεγαλα θεματα,κλαρινο!προσοχη!γατακια μπροστα στον Τσιπρα!
    Τωρα με την απολιγνιτοποιηση που θα μοιραζετε επιδοματα απο το ταμειο Ανακαμψης με κολλυβα απο την Ε.Ε,τα επιδοματα σας θα μυριζουν θυμίαμα Αγιορειτικο,τα επιδοματα του Αλεξη βρωμούσαν !!
    Βγειτε καμια βολτα στην πλατεια,για να ξελαμπικάρει το πολιτικο σας μυαλο και σταματηστε να λιβανιζετε τον Αλεξη Τσιπρα,μυστικα και Ιεροκρυφίω,ς για να διαιωνιζετε την πολιτικη σας υποκρισια!
    Πιέστε και κανενα κρασι χριστουγεννιατικο,γιατι το κρασι της εξουσιας σας μεθυσε και την πληρωνει ο Ελληνικος Λαος!
    Αν ψηφιζατε τη Συμφωνια των Πρεσπων και ησασταν ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ εναντι των μεταναστων,προ εκλογων,σημερα δε θας σας γνωριζε ουτε ο θυρωρος της επιτελικης σας τσαντηρ -Παραγκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.