Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κόμματοςΟ Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης θέλουν να συγχαρούν τον νέο πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη για την μεγάλη νίκη του και να του ευχηθούν καλή θητεία επ’ ωφελεία της παράταξης και της χώρας. Στους ώμους του πέφτει η βαριά ευθύνη να ανθίσει πάλι η δυνατή ρίζα της δημοκρατικής παράταξης. Δικό μας καθήκον είναι να τον στηρίξουμε στο κοπιώδες έργο του και θα το κάνουμε.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τον Γιώργο Παπανδρέου για τον καταλυτικό του ρόλου στην εσωκομματική διαδικασία. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε, επίσης, τους συντρόφους Ανδρέα Λοβέρδο, Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν.

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε προσωπικά τους προέδρους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών καθώς και τους εκπροσώπους των υποψηφίων σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, με τη στάση τους βοήθησαν να εξελιχθεί ομαλά μια απαιτητική διαδικασία.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στα 4.409 μέλη και φίλους που τίμησαν με την συμμετοχή τους και μεγάλωσαν την κορυφαία εσωκομματική μας διαδικασία. Απέναντί τους και στη συμβολή της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη να κρατήσουμε ενωμένη την παράταξη και να την μεγαλώσουμε.

Η Δημοκρατική παράταξη έρχεται από μακριά και σκοπεύει να πάει ακόμη μακρύτερα, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, τους πιο αδύναμους – τους μη προνομιούχους.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους ξεχωριστά από τα βάθη της καρδιάς μας.

Νομαρχιακή Επιτροπή
Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.