Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κοζάνης οργανώνει εξόρμηση στον ΌλυμποΜε εκκίνηση το ΚΕΟΑΧ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα Χιονοδρομιών) στη θέση Βρυσοπούλες (1752 μ), Θα γίνει ανάβαση με στόχο την κορυφή Σκολιό, τη δεύτερη σε ύψος κορυφή του Ολύμπου αλλά και της Ελλάδας, στα 2911 μέτρα. Επιστροφή από την ίδια διαδρομή.

Κρίνεται απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία πορείας σε χιονισμένο αλπικό πεδίο και πρέπει να έχουμε μαζί μας χειμερινό εξοπλισμό (γκέτες, γάντια, σκούφο, crampons, piole κλπ). Ώρες πορείας περίπου 6.

Το λεωφορείο του Συνδέσμου θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής από το parking του Σκλαβενίτη στις 07:30 ( σεβόμενοι οπωσδήποτε κανονισμούς και μέτρα ασφαλείας λόγω covid ).

Mε βάση τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, διαδρομές με το λεωφορείο του συνδέσμου μπορούμε να κάνουμε με προαπαιτούμενη την επίδειξη κατά την ώρα αναχώρησης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test 48ωρου. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και την σχολαστική τήρηση των μέτρων, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6948001652 (Αλ. Ι. Τσολάκης) & 6945101984 (Μπ. Κελεσίδης).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.