Επίσκεψη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης



Το Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης και το Γενικό Νοσοκομείο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων της.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεών της, η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους διοικητές των δύο νοσοκομείων Στέργιο Γκανάτσιο και Σταύρο Παπασωτηρίου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ιδρύματα λόγω της πανδημίας καθώς και για την ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση των αυξημένων περιστατικών που προκύπτουν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα έργα εκείνα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και υλοποιούνται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τονίστηκε η έμπρακτη στήριξη της περιφερειακής αρχής. Η αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε προτάσεις και από τους δύο διοικητές και δεσμεύτηκε για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία μαζί τους.

Στη συνέχεια η αντιπεριφερειάρχης περιηγήθηκε στους χώρους των νοσοκομείων συνοδευόμενη από τους διοικητές, όπου συνάντησε εργαζόμενους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και συνομίλησε μαζί τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.