ΚΚΕ Δυτικής Μακεδονίας: Τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο επίκεντρο συνάντησηςΤα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, που έγινε την Παρασκευή 26 Νοέμβρη, ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της Ένωσης ανέδειξαν και παρουσίασαν την έλλειψη του δυναμικού που υπάρχει στην περιοχή, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στη στελέχωση των μονάδων, την απλήρωτη υπηρεσία των υπερωριών, τα νυχτερινά. Ακόμα τονίστηκε ότι αναδεικνύουν το ζήτημα ότι δεν έχουν πληρωθεί τις περιπολίες του καλοκαιριού σε σχέση με την πυρασφάλεια. Ταυτόχρονα αναδείχτηκε η δράση της Ένωσης το προηγούμενο διάστημα.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ έγινε γνωστό ότι, όπως το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα, το ΚΚΕ θα αναδείξει αυτά τα προβλήματα και θα σταθεί δίπλα στις διεκδικήσεις τους.

Επίσης αναπτύχθηκαν από την πλευρά της αντιπροσωπείας του Κόμματος οι θέσεις και διεκδικήσεις που προτάσσει το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ενώ έγινε αναφορά στις γεωπολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στην περιοχή και στις θέσεις του ΚΚΕ γύρω από τη συμφωνία της Ελλάδας με τη Γαλλία και την ελληνοαμερικανική συμφωνία οι οποίες είναι επικίνδυνες για τον λαό μας.

Ακόμα, αναδείχθηκε η προσπάθεια που κάνει το Κόμμα αυτό το διάστημα μέσα από διάφορες δράσεις με το Κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση του λαού με το ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας αποτελούνταν από τον Θέοδωρο Γουλή, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Γιάννη Κανάτσιο και Κώστα Χατζηδαμιανό, μέλη του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Από την Ένωση Στρατιωτικών συμμετείχαν ο Χρήστος Μαρινέλης, πρόεδρος της Ένωσης και της ΠΟΕΣ, ο Γεώργιος Σταυροθεόδωρος, αντιπρόεδρος της Ένωσης και ο Σωτήριος Σαράντης, αναπληρωτής γραμματέας της Ένωσης.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΚΚΕ Δυτικής Μακεδονίας: Τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο επίκεντρο συνάντησης

  1. ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 30..ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20 ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ..ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑ ΜΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.