Διά ζώσης εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας – Κοζάνη σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς



Το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς διοργανώνουν Δράση εξατομικευμένης δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης, την Τετάρτη 1/12/2021 και ώρα 10:00 – 14:00, και 16:00 – 19:00, στο πλαίσιο της οποίας νομικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποδέχονται και θα επεξεργάζονται ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:

Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)

Τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ)

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Εργατικό Κέντρο Καστοριάς ( Μεγ. Αλεξάνδρου 53), τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα covid πρωτόκολλα.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα γίνεται αυστηρά με ραντεβού ανα 15 λεπτά και αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:
ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2461049780
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΛ: 2467027687

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.