Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου η τακτική γενική συνέλευση του ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας στην ΚοζάνηΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τα μέλη του ότι λόγω της μη προβλεπόμενης απαρτίας στις 23 Νοεμβρίου 2021, η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 έως 21:00, στα Γραφεία του, στην Κοζάνη στην οδό Σωκρ. Μπλιούρα 2, τρίτος όροφος (απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης) με τα παρακάτω θέματα Θέματα Τακτικής Γενικής Συνέλευσης :

-Απολογισμός πεπραγμένων του Δ. Σ. των ετών 2019 και 2020.
-Οικονομικός απολογισμός των ετών 2019, 2020 και προϋπολογισμός επόμενου έτους.
-Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής.
-Ενημέρωση για θέματα αρμοδιότητας του ΚΕ.Π.ΚΑ.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα συμβάλλει στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος και στην προστασία των καταναλωτών της περιοχής μας.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού που ισχύουν και θα ισχύουν κατά την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης τόσο για την είσοδο στα γραφεία όσο και για την παραμονή σε αυτά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
Βασίλειος Ιωαννίδης               Νικόλαος Αγοραστός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.