Η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων ενόψει της χειμερινής περιόδου, στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Εορδαίας



Πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας, με θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινόμενων και καταστάσεων, από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού, με βάση τα σχέδια Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών με τις κώδικες ονομασίες: «Δάρδανος» και «Βορέας».

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του εντεταλμένου σύμβουλου Πολιτικής Προστασίας Κοσμά Σιδηρόπουλου, τονίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες η ανάγκη άριστης συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων φορέων και της πρόληψης, ενώ υπογραμμίστηκε με έμφαση η διαθεσιμότητα των εθελοντικών ομάδων αλλά και των υπηρεσιών, για συνδρομή τους σε κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.