Ευχαριστήριο μήνυμα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για τη νοσηλεία εκτός covid περιστατικού



Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις άπειρες ευχαριστίες μας, την ευγνωμοσύνη μας και την εκτίμηση μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, για τις συγκινητικές υπηρεσίες που προσέφεραν σε μένα, για τις ημέρες νοσηλείας μου, για εκτός COVID περιστατικό.

Περιμέναμε να συναντήσουμε ένα ξεθεωμένο προσωπικό, για τους γνωστούς λόγους της μακρόχρονης δοκιμασίας της πανδημίας, και είδαμε άτομα με ευγένεια, χαμόγελο και συναίσθημα της ευθύνης τους, ανθρώπους που τιμούν τον όρκο τους.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι ιατροί κ. Δουλγεράκης, κ. Παπαθανασίου, κ. Αποστολίδης, κ. Δακής, κ. Χατζηλιού, οι παθολόγοι μας, καθώς και οι ακούραστοι και ευγενικοί καρδιολόγοι μας, οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριές μας, καθώς και το προσωπικό στα γραφεία του Νοσοκομείου, μας έχουν συγκινήσει με το ενδιαφέρον τους και την άψογη συμπεριφορά τους.

Ζητούμε συγγνώμη που δεν αναφερόμαστε ονομαστικά σε όλους, όμως να γνωρίζετε πως στη συνείδηση μας θα είστε πάντα οι ήρωες, οι επίγειοι άγγελοι και το στήριγμα του κάθε ασθενή.

Επίσης έχουμε ιδιαίτερη χαρά για την επιστροφή του κ. Ζαφείρη στο Νοσοκομείο μας.

Σας ευχόμαστε ο Θεός να σας ευλογεί και να σας ενδυναμώνει. Με ανθρώπους σαν εσάς ο πόνος αμβλύνεται και η ελπίδα για καλή υγεία ενισχύεται.

Ολόθερμες ευχαριστίες,
Οικογένεια Καρυπίδη Ιορδάνη και Καίτης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.