Συμμετοχή αντιπροσωπείας του Κινήματος Αλλαγής στους εορτασμούς για την 48η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κοζάνη



Στεφάνι κατέθεσε στο μνημείο της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για να τιμήσει την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεόδωρο Θεοδωρίδη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πάρι Κουκουλόπουλο, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Έφη Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου και Δημήτρη Ζιούζιο, καθώς και το μέλος της Ν.Ε. Γιώργο Χριστοφορίδη.

«Η Δημοκρατία, η Ελευθερία και το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή απαιτούν διαρκείς και αταλάντευτους αγώνες», σημείωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Θ. Θεοδωρίδης. «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου υπήρξε μια από τις κορυφαίες στιγμές.

Το Κίνημα Αλλαγής τιμά τη μνήμη του εκφράζοντας τις ελπίδες του ελληνικού λαού για ένα καλύτερο αύριο απέναντι στις προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία, η κλιματική αλλαγή και οι κάθε λογής ανισότητες. Σ’ αυτούς τους αγώνες το Κίνημα Αλλαγής θα είναι μπροστά», κατέληξε.

Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.