Δύο νέες Ευρωπαϊκές διακρίσεις για τους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης



Επέστρεψαν οι δύο αθλητές του Συλλόγου μας, Κωνσταντίνος Σολακίδης του Χρήστου, Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου, από το Σεράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Συμμετείχαν εκεί, ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας , εφήβων νεανίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι δύο αθλητές μας Κωνσταντίνος και Ραφαήλ ύστερα από την κατάκτηση του χρυσού Πανελληνίου μεταλλίου μαζί με άλλους δέκα οχτώ αθλητές από όλη την Ελλάδα αποτέλεσαν την Εθνική μας ομάδα. Είναι η τρίτη φορά για τον Ραφαήλ που συμμετείχε στην εθνική μας ομάδα έχοντας κατακτήσει το 2018 χάλκινο πανευρωπαϊκό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων και η δεύτερη φορά για τον Κωνσταντίνο.

Ύστερα από δύο αγώνες και έχοντας την τέταρτη θέση ο Κωνσταντίνος και την πέμπτη θέση ο Ραφαήλ στο ευρωπαϊκό Ρανκινκ κατάφεραν να κατακτήσουν την πέμπτη θέση και να φέρουν ακόμη δύο ευρωπαϊκές διακρίσεις για την χώρα μας, την πόλη μας και τον σύλλογό μας που μετράει μέχρι σήμερα, με αθλητές του που συμμετείχαν ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας (6 Παγκόσμιες, 19 Πανευρωπαϊκές, 2 Μεσογειακές, 2 βαλκανικές διακρίσεις.

Οι δύο διακρίσεις των αθλητών μας έρχονται σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή και για τους δύο διότι είναι μαθητές της τρίτης λυκείου και η επιτυχία τους χρίζει μοριοδότησης ενόψει των εξετάσεων για τα ανώτερα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα , όπως και στο παρελθόν με όλους τους αθλητές του συλλόγου μας που πέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις.

Η Εθνική μας ομάδα στο σύνολο των είκοσι αθλητών που έλαβε μέρος στην διοργάνωση κατάφερε να φέρει τέσσερα μετάλλια και έξι πέμπτες θέσεις.

Οι Δέκα διακρίσεις αλλά και η παρουσία όλων των αθλητών και των τεσσάρων προπονητών που συνόδευαν την αποστολή δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη στις τάξεις της διοργάνωσης και για ακόμη μια φορά έστειλε το μήνυμα ότι το Ελληνικό Ταεκβοντό έχει Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές του για τις νέες τους επιτυχίες , συγχαίρει και ευχαριστεί τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, τους συνοδούς κύριους Καρανταγλή Μάκη – αρχηγό Αποστόλης και Μαλανδράκη Κική, τους προπονητές που συνόδευσαν, καθοδήγησαν και οδήγησαν στις επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας, κύριους Καπάνη Κωνσταντίνο, Κοτσόπουλο Μιχάλη, Μιμιγιάννη Ανδρέα, Τζανακάκη Νίκο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.