Βίντεο: Ολοκληρώθηκε η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Νεάπολη ΒοΐουΟλοκληρώθηκε το έργο της υπογειοποίησης του δίκτυου ηλεκτροφωτισμού στην κεντρική οδό της Νεάπολης, από την είσοδο της μέχρι και το ναό Αγίου Γεωργίου.

Απομακρύνθηκαν οι κολώνες της ΔΕΗ και στη θέση τους τοποθετήθηκαν σύγχρονα φωτιστικά τεχνολογίας led.

Έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της δεύτερης φάσης η οποία θα αντικαταστήσει τα υπόλοιπα φωτιστικά και θα υπογειοποίησει το δίκτυο μέχρι την έξοδο προς Τσοτύλι.

Η συνολική δαπάνη ανήλθε στο ποσό των 372.000 ευρώ, ενώ για το υπόλοιπο τμήμα η χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα στη Σιάτιστα, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, ολοκληρώνουν την μελέτη υπογειοποίησης τμήματος της κεντρικής οδού από την πλατεία Χώρας μέχρι την Πλατεία Δημαρχείου.

Η παρούσα δράση αποσκοπεί στην αισθητική αναβάθμιση των οικισμών Νεάπολης και Σιάτιστας και στη βελτίωση της ποιότητας των ηλεκτρικών υποδομών ενέργειας με τον εκσυγχρονισμό τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.