Συνέδριο για τον οινοτουρισμό στην Δυτική Μακεδονία



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Υπουργείο Τουρισμού, και ο Ε.Ο.Τ. διοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Διοίκησης ΕΟΤ, Ελλήνων και ξένων επίσημων υψηλών προσκεκλημένων / ομιλητών καθώς και δημοσιογράφων από ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ με θέμα :
«ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Δημόπουλου στην Δυτική Μακεδονία (Αμύνταιο) στις 13 Νοεμβρίου 2021 το απόγευμα.

Στο συνέδριο έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν ξένοι και Έλληνες δημοσιογράφοι ειδικοί του οίνου και του οινοτουρισμού ενώ συμμετέχουν σε αυτό θεσμικοί παράγοντες του οινοτουρισμού σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, καθώς και πρέσβεις ξένων χωρών, Έλληνες παραγωγοί και ειδήμονες και άλλοι παράγοντες.

Στόχος του συνεδρίου, είναι να συνδεθεί ο τουρισμός και τα ταξίδια με τις επισκέψεις σε οινοποιεία της χώρας οπότε και να στηριχθούν οι περιοχές αυτές και να εξελιχθούν σε πόλους έλξης ενός παγκόσμιου κοινού.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί περιήγηση σε αμπελώνες της Δυτικής Μακεδονίας και οινογνωσία σε οινοποιητικές μονάδες οι οποίες έχουν λάβει το ειδικό Σήμα Επισκέψιμου Οινοποιείου («ΣΕΟ») του Υπουργείου Τουρισμού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνέδριο για τον οινοτουρισμό στην Δυτική Μακεδονία

  1. Αερολογιοτουρισμός

    - Edit

    Απαντήστε

    Απο τον τουρισμό στον οινοτουρισμό μιας κούπας δρομος του μητσοτακη!!
    Απο τοτε που έκλεισε τη ΔΕΗ μας εχουν φλομώσει στα παραμυθια!
    Εχουμε φέτα- τουρισμό,εχουμε οινο- τουρισμό και λιγη ριγανη απο τον ριγανο- τουρισμο απο πανω και τύφλα ναχουν τα κρασια που εισαγουμε απο Γαλλια Ιταλια,Ισπανια,Λωζανη!!
    Θα παραστουν και πρεσβεις ξένων χωρων,λες και θα υπογραφει η νεα συνθηκη της Λωζανης!
    Τι Κοζανη,τι Λωζανη
    κρασι η μια,κρασι κι αλλη!!
    Ακου συνεδριο..
    Καμια συνεδριαση ολοι μαζι σας πότε θα κανετε για την πιο υποβαθμισμενη περιοχη της Ελλαδος;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.