Υπογραφή σύμβασης συντήρησης εσωτερικής οδοποιίας των μικρών οικισμών του Δήμου ΒοΐουΥπεγράφη από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή και από τον ανάδοχο κ. Βασίλειο Δέδε σύμβαση με αντικείμενο την τσιμεντόστρωση και την ασφαλτόστρωση σε δρόμους εντός των οικισμών Ναμάτων, Σισανίου, Δρυόβουνου, Πλατανιάς, Μολόχας, Ασπρούλας, Αυγερινού, Χρυσαυγής και Σκαλοχωρίου του Δήμου Βοΐου, οι οποίοι είναι σήμερα σε πολύ κακή κατάσταση.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν την αποξήλωση της υφιστάμενης τσιμεντόστρωσης ή της ασφαλτικής στρώσης όπου απαιτείται και την κατασκευή των ασφαλτοστρώσεων, τσιμεντοστρώσεων και πλακοστρώσεων.

Σε όλους τους δρόμους θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις τελικές κλίσεις του οδοστρώματος, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με τα επιφανειακά ύδατα και τυχών εισροή ή επαφή τους με τις παρακείμενες ιδιοκτησίες.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 99.848,80 ευρώ και η χρηματοδότηση της θα πραγματοποιηθεί από το ΕΑΠ-ΠΔΜ 2012-2018.

Κύριος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση των υποδομών των οικισμών και η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.