Βίντεο: Σε εγκάρδιο κλίμα η τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας



Σ΄ εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων χωροταξικού Αντιπεριφερειάρχη από τον κ. Ιωάννη Κιοσέ στον κ. Σωτήριο Βόσδου.

Η λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα μ΄ όλα τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας (COVID-19).

Ο Απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές σημείωσε: «Ευχαριστώ όλους για την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε κατά τη διετή θητεία μου, ξεκινώντας ως σημείο αναφοράς την προσφορά μας στην τοπική κοινωνία και τους συμπατριώτες μας. Κάναμε κάποια θετικά βήματα προόδου, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι περισσότερο, αλλά η πανδημία όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν μας επέτρεψε να φτάσουμε στο σημείο που θα θέλαμε. Ένας ακόμα ανασταλτικός παράγοντας ήταν οι αποχωρήσεις μόνιμου, έμπειρου προσωπικού των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας, που δεν αναπληρώνεται. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον θεό που μου έδωσε δύναμη και υγεία να ανταποκριθώ στο ακέραιο στα καθήκοντα μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζει και με βοηθά να πετύχω τους στόχους μου. Τον Περιφερειάρχη που με τίμησε με την επιλογή του να είμαι ο πρώτος στη θητεία του χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, τους συμπατριώτες μου, που με τη ψήφο τους με ανέδειξαν σ΄ αυτή τη θέση, καθώς και όλους του υπηρεσιακούς παράγοντες από τον τελευταίο στην τάξη υπάλληλο, ως τους διευθυντές.

Τις υπηρεσίες της έδρας, της Διαχειριστικής Αρχής, καθώς και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον Βασίλειο Άμπα, προερχόμενο από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον οποίο επιλύσαμε από κοινού πολλά προβλήματα και είχαμε μια άριστη συνεργασία.

Ακολούθως ο Απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας τόνισε: Καλωσορίζω με τη σειρά μου τον Σωτήρη Βόσδου σ΄ αυτή τη θέση, λόγω της πολυετούς ενασχόλησης με τα κοινά και της εμπειρίας του, θεωρώ δεδομένο ότι θα επιτύχει. Είναι ο συνεχιστής του έργου που αφήνει ο Ιωάννης Κιοσές, τον οποίο προσπάθησα να βοηθήσω από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, για το καλό της περιοχής μας.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και διαβεβαιώνω τον Σωτήρη Βόσδου ότι θα είμαστε δίπλα του σ΄ ότι και αν χρειαστεί. Οι υπάλληλοι έχουν τη διάθεση να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη του τόπου τους. Αναμφίβολα η κοινωνία περιμένει πολλά από εμάς, τις ίδιες αγωνίες για τον μέλλον της περιοχής έχει και η αντιπολίτευση, παρά την όποια στάση τηρεί σε ορισμένς περιπτώσεις. Ως εκ τούτου το να επιτύχουμε στα επόμενα 2,5 χρόνια της αυτοδιοικητικής μας θητείας είναι μονόδρομος.

Ο νέος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριος Βόσδου υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κιοσέ για τα καλά του λόγια προς το πρόσωπο μου και τον διαβεβαιώνω ότι το έργο που επιτέλεσε όλο αυτό το διάστημα θα έχει και συνέχεια. Ο Γιάννης Κιοσες με την 10ετή και πλέον ενασχόληση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Βασίλης Άμπας με τη μεγάλη του διαδρομή στα αυτοδιοικητικά και την επαγγελματική του σταδιοδρομία, θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες στο έργο που καλούμε να επιτελέσω μετά την εντολή που μου δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη. Όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να είναι ενωμένες, ώστε μαζί με τα στελέχη της Π.Ε. Φλώρινας να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο τούτη τη κρίσιμη περίοδο. Η μεταλιγνιτική περίοδος θα μας βρεί πληγωμένους, ευελπιστώ ότι θα επουλώσουμε τα τραύματα μας και θα δώσουμε μια περαιτέρω ανάπτυξη. Η παραμονή μας σ΄ αυτό τον τόπο ήταν αποτέλεσμα προσωπικής επιλογής και αγάπης. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και είμαι έτοιμος να δεχθώ κριτική, διότι μέσα από την κριτική γίνεται συγκερασμός απόψεων. Προσβλέπω σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Γιάννη Κιοσέ, τον Βασίλη Άμπα, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τα στελέχη των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας προς όφελος της κοινωνίας. Διότι μόνο με τη συνεργασία όλων, μπορούμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.