Περιφέρεια: Σε σαρωτικές αλλαγές των αντιπεριφερειαρχών προχώρησε ο Γιώργος Κασαπίδης – Δείτε τα ονόματα



Σε σαρωτικές αλλαγές των αντιπεριφερειαρχών, τόσο των χωρικών όσο και των θεματικών, προχώρησε σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης αναλαμβάνει η Αικατερίνη Δαδαμόγια, αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ο Σωτήρης Βόσδου, αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς η Δέσποινα Κοζατσάνη και αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών ο Σάκης Φωλίνας.

Εκτός από την Όλγα Πουταχίδου, που παραμένει στη θέση της αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού, έχουμε αλλαγές στους υπολοίπους, καθώς αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης αναλαμβάνει ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας ο Θωμάς Μάνος, αντιπεριφερειάρχης Πράσινης Μέριμνας, Μεταφορών και Επιχειρηματικότητας, η Φρόσω Ντιό, αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ο Λάμπρος Χατζηζήσης, αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας ο Γιώργος Μαργαρίτης, αντιπεριφερειάρχης Σχεδιασμού Αναπτυξιακής Μετάβασης ο Γρηγόρης Τσιούμαρης και αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ο Στέργιος Κιάνας.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης για πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου στη θέση της κ. Ντιό αναμένεται να προταθεί η Παναγιώτα Γκατζαβέλη, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι.

Από το ertnews.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περιφέρεια: Σε σαρωτικές αλλαγές των αντιπεριφερειαρχών προχώρησε ο Γιώργος Κασαπίδης – Δείτε τα ονόματα

  1. Σαρωτικές αλλαγές στην πιο φτωχή περιφέρεια της Χώρας!
    Σιγά μη στάξει η ουρά…
    Ποιό ηταν το σαρωτικό τους έργο;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.