Συνελήφθησαν χθες (06-11-2021) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 43 και 29 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, την οποία κατείχαν από κοινού.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ωρε που πάμε ρεεεε
- Edit
Εγκληματικότητα βιασμοί δολοφονίες αυτά δεν είναι προβλήματα πλέον για την αστυνομία. Το μόνο που μας απασχολεί πλέον είναι να κλείσουμε τα καταστήματα να καταστρέψουμε την κοινωνία και να αποτελειωσουμε τους εργάτες που δούλευουν για ένα κομμάτι ψωμί ελέγχοντας τους αν έχουν ένα πιστοποιητικό ανύπαρκτο και αν φοράμε μάσκα.