Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Κοζάνης της Ν.Δ. και διεξήχθη η πρώτη της συνεδρίαση με τον νέο πρόεδρο Λ. Μεταξά



Μετά από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την πρόσκληση του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας (ΟΕΠ) Κοζάνης κ. Λύσσανδρου ΜΕΤΑΞΑ, την Τετάρτη 03.11.2021 και ώρα 7:00μμ, στα Γραφεία του Κόμματος στην Κοζάνη, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κοζάνης και διεξήχθη η πρώτη της συνεδρίαση.

Με έκδηλη τη φρεσκάδα και την ορμή πολλών νέων προσώπων για εθελοντική προσφορά, ιδιαίτερα στη συγκυρία της ήδη πετυχημένης και απαιτητικής κυβερνητικής πορείας της ΝΔ υπό την πρωθυπουργία του κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, δόθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, το δυναμικό στίγμα που θα   χαρακτηρίζει την επόμενη μέρα της νέας ΔΕΕΠ ΝΔ Κοζάνης.

Επισημαίνεται ότι στην πρώτη αυτή συνεδρίαση, παραβρέθηκε και ο απερχόμενος Πρόεδρός της κ. Παντελής ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ, που μέσα σε συγκινησιακό κλίμα προέβη σε έναν συνοπτικό απολογισμό των πεπραγμένων της απελθούσας Διοίκησης της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κοζάνης, δίνοντας συγχρόνως το  μήνυμα για την ενωτική και διεκδικητική διάθεση που θα πρέπει να έχει η νέα Διοίκηση.

Στη συνέχεια, ο κ. Λ. Μεταξάς ως νέος Πρόεδρος της ΟΕΠ Κοζάνης, στην εναρκτήρια τοποθέτησή του, μεταξύ των άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «…στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματα του Νομού μας είμαστε όλοι μαζί και δεν περισσεύει κανένας. Είμαστε όλοι εδώ, για να σχεδιάσουμε, να προτείνουμε, αλλά και να μεταφέρουμε τους προβληματισμούς των τοπικών κοινωνιών μας στο Κόμμα και κατ’ επέκταση στην Κυβέρνηση, για το καλύτερο αύριο που αξίζουν και δικαιούνται οι πολίτες του Νομού Κοζάνης…». Κάλεσε δε όλους τους Νεοδημοκράτες και φίλους του Κόμματος, να στηρίξουν και να βοηθήσουν τη νέα αυτή προσπάθεια, είτε με τη γνώση και εμπειρία τους οι μεγαλύτεροι, είτε με την καινοτόμα σκέψη και αντίληψή τους, οι νεότεροι. Πάντως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πέραν των αιρετών μελών της ΔΕΕΠ, συμμετείχαν στη συνεδρίαση και όπως ορίζει ο Κανονισμός Πανελλαδικής Οργάνωσης (ΚΠΟ) του Κόμματος, οι νεοεκλεγέντες Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Κοζάνης και Σερβίων, κ. Βασίλειος ΜΑΜΑΤΣΙΟΣ και κ. Κωνσταντίνος Τζιούτζιος, αντίστοιχα.

Επακολούθησε συζήτηση επί οργανωτικών θεμάτων μεταξύ των μελών της ΔΕΕΠ που παρέστησαν και έγινε από τον νέο Πρόεδρο, ο ορισμός -ανάμεσα στα αιρετά μέλη της Διοικούσας Επιτροπής- των υπόλοιπων μελών του Προεδρείου, ως εξής:

Πρόεδρος ΟΕΠ & ΔΕΕΠ ΝΔ Κοζάνης: Λύσσανδρος ΜΕΤΑΞΑΣ

Αντιπρόεδροι ΔΕΕΠ: Θωμάς ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ και Γρηγόριος ΠΟΥΧΙΑΣ

Γραμματέας ΔΕΕΠ: Θωμαή ΚΟΡΔΙΣΤΑ

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του ΚΠΟ, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ όρισε επίσης -μεταξύ των αιρετών μελών της Διοικούσας Επιτροπής- Υπεύθυνους ανά Τομέα Δράσης, ως εξής:

Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας : Θωμάς ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας : Στέλλα ΓΡΙΒΑ

Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα : Νίκος ΚΑΝΤΕΡΛΙΩΤΗΣ 

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης : Γρηγόριος ΠΟΥΧΙΑΣ

Υπεύθυνος Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων : Παρασκευάς ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων : Στέλλα ΓΡΙΒΑ

Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων : Χρυσούλα ΜΑΡΚΟΥΣΗ

Υπεύθυνος Τομέα Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Θεμάτων : Σπύρος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας και Πολιτισμού : Δημήτριος ΡΑΜΠΙΔΗΣ

Υπεύθυνη Νεολαίας : Αναστασία ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΟΥ

Με την ανακοίνωση των προαναφερόμενων ορισμών και δεδομένης της αδυναμίας παρουσίας του συνόλου των Βουλευτών του Νομού κατά την πρώτη συνεδρίαση του Οργάνου, λόγω των κοινοβουλευτικών τους υποχρεώσεων, ο Πρόσεδρος της ΔΕΕΠ ανήγγειλε τη διεξαγωγή έκτακτης συνεδρίασης, στην κατεύθυνση ανταλλαγής απόψεων σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή και για την καλύτερη προβολή του κυβερνητικού έργου, που υλοποιείται στο Νομό.  

Τέλος και από πλευράς της Γραμματείας Οργανωτικού του Κόμματος, την πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Κοζάνης, τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Συντονιστής Κομματικών Οργανώσεων της Δυτικής Μακεδονίας, κ. Στέργιος ΑΔΑΜ και ο Τομεάρχης στην ΟΕΠ Καστοριάς, κ. Γεώργιος ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ. 

Ο Πρόεδρος

της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας (Ο.Ε.Π.) Κοζάνης

Λύσσανδρος Μεταξάς

6 σχόλια στο άρθρο “Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Κοζάνης της Ν.Δ. και διεξήχθη η πρώτη της συνεδρίαση με τον νέο πρόεδρο Λ. Μεταξά

  1. ο,τι και να πειτε,αφου υποστηριζετε την πολιτικη του κουλη ειστε συνενοχοι.
    μαυρο στους μαυρογυαλουρους της νεας υγειονομικης δικτατοριας.

  2. Μαζέψτε τον δε θα αφησει τιποτα ορθιο!
    Απ τον απυθμενο εγωισμο του θα καταστρεψει την Ελλαδα!!

  3. Ευλογημενος ο ερχομενος εν ονοματι της υποκρισιας!!( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Οταν ελθει ο Μητσοτακης να εξαγγειλει την απολιγνιτοποιηση θα εχετε καμια προταση η θα σκυψετε τον αυχενα και θα βροντοφωναξετε” σφαξε μας Αγαμ να αγιασουμε”!!
    Μαλλον δε θα ελθει…θα παει για ποδηλαταδα στην Παρνηθα και μεσω των καμενων και πλημμυρισμενων της Αττικης θα βρεθει στα καμενα της Ευβοιας και απο κει στην Ελασσονα να γιορτασει την Σκηνοπηγια( γιορτη) με κατοικους που ζουν ακομα σε σκηνες, μετα θα βαλει το ποδηλατο σε καραβι και θα επισκεφθει τους αλλους σκηνητες της Σαμου,δυο χρονια τωρα και τους Κρητικους!!
    Και τις φωτο θα τις στειλει στην Μερκελ και απο κατω απο καθε φωτογραφια θα γραφει” ολα αυτα τα εκανε ο Τσιπρας και οχι εγω,εγω ειμαι υπευθυνος,ειμαι αριστος,ο Τσιπρας φταει και ο ανευθυνος και αμελης ελληνικος λαος!!
    Ο Τσιπρας φταει που εγω κοροιδεψα τον ελληνικο λαο στο Μακεδονικο και στο Μεταναστευτικο,ο Τσιπρας φταει που το χρεος το εφτασα στα 308.000.000 ευρω,οι συνταξιουχοι φταινε που δεν τους δινω τα αναδρομικα τους,οι εργαζομενοι φταινε που τους δινω 4,5 ευρω στον κατωτατο μισθο- μπουρμπουαρ,οι ελληνες φταινε που δεν μπορουν να πληρωσουν το δανειο του σπιτιου τους,ενω εγω πληρωνω τα κοινοχρηστα των 42 σπιτιων μου σε Ελλαδα και εξωτερικο!!
    Ο Τσιπρας φταιειπου η εγκληματικοτητα ,δυο χρονια τωρα εφτασε σρο ζενιθ,αυτος φταει που τα νησια του ανατολικου Αιγαιου γεμισαν απο μεταναστες,βουλιαξαν για να μην βουλιαξουν απο μεταναστες τα προαστεια των πλουσιων και γκολντεν μπους,εκεινος φταει πουωτα σχολεια και τα λεωφορεια ειναι γεματα απο παστωμενους μαθητες και επιβατες,ο Τσιπρας φταει που λογω πανδημιας εχουμε 16.667 νεκρους μεχρι χθες,αυτος φταει που η Δυτικη Μακεδονια μετετραπη σ εναν τυμβο λογω οικονομικου μαρασμου”
    Αυτα τα λιγα,γιατι ποσα μπορεις να γραψεις κατω….κατω απο μια φωτογραφια…
    Μηπως θα φταει και ο Τσιπρας που βλεπει τον Σαμαρα ετοιμο για την δευτερη πτωση,απο τον ιδιο,της Νεας Δημοκρατιας;
    Ολοι φταινε εκτος απ τον ανεμελο…γιατι αυτος ειναι σε ολα υπευθυνος!!
    Με το καλο να τον υποδεχτειτε…..αλλα μαλλον δε θα ελθει.
    Εξ αλλου γιατι να ελθει;
    Για να μας πει αυτα που εγραψα παραπανω;

  4. Ευλογημενος ο ερχομενος εν ονοματι της υποκρισιας!!( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    308 δις!!!μεχρι τις 12 το μεσημερι,της σήμερον ημέρας!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.