Σημαντική Δικαστική Απόφαση για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας – Ανακοίνωση του Μιχάλη παπαδόπουλουΠαρακολουθώ εδώ και χρόνια την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, ως μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τα οικονομικά συμφέροντα εκατοντάδων οικογενειών υπόθεση της περιοχής μας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα χθες ότι με δευτεροβάθμια απόφαση του Εφετείου Δ. Μακεδονίας επιβεβαιώθηκε, με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο η άδικη μετατροπή των χρημάτων τους από καταθετικό προϊόν σε μερίδια της τράπεζας. Μετά περίπου εφτά (7) έτη δικαστικών αγώνων, στα οποία οι καταθέτες διεκδίκησαν και κατάφεραν να κερδίσουν το σύνολο των δικαστηρίων, ήρθε επιτέλους η αμετάκλητη επιβεβαίωση και δικαίωσή τους.

Οι καθυστερήσεις που έλαβαν χώρα – καθυστερήσεις που αφορούσαν διαδικασίες για τις οποίες οι ίδιοι οι καταθέτες δεν ήταν υπεύθυνοι-, αποτελεί για εμένα προσωπικά εξαιρετικά σημαντικό κίνητρο να συστρατευθώ όπως έκανα και στο παρελθόν, ώστε με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο να έρθει η γρήγορη εκταμίευση των ποσών για τα οποία οι άνθρωποι αυτοί δικαιώθηκαν.

Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί τελεσίδικα και αμετάκλητα.

Εκ τούτου, είναι χρέος της πολιτείας μας απέναντι στους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, να δώσει όσο πιο σύντομα γίνεται ένα τέλος, με την επιστροφή στην ουσία των χρημάτων τους, όπως η καλοδεχούμενη αυτή απόφαση επιτάσσει.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΜΙΧΑΛΗ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.