Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χ. Λαλούση – Επί τάπητος η παραχώρηση του στρατοπέδου «Μακεδονομάχων»Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο, Χαράλαμπο Λαλούση είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021. Τον Αρχηγό συνόδευε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος, Πέτρος Δεμέστιχας. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο Διοικητής της 9ης Ταξιαρχίας Νικόλαος Γκόνης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του στρατού και των τοπικών κοινωνιών, ενώ επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα του στρατοπέδου «Μακεδονομάχων» και το αίτημα του Δήμου Κοζάνης για παραχώρηση.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός ΓΕΣ ξεναγήθηκε στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, όπου είδε από κοντά τα ιστορικά κειμήλια, αλλά και τα σπάνια και πολύτιμα τεκμήρια που απαρτίζουν τις συλλογές της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.