Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου σε αρκετές περιοχές και Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Κοζάνης και ΣερβίωνΑπό τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Τετάρτη 3-11-2021 θα γίνουν 2 διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 7:45 έως 8:15 και από ώρα 15:30 έως 16:00 στα εξής Δ.Δ. και περιοχές του Δήμου Κοζάνης:

Ποντοκώμη, Μαυροπηγή. Μαυροδένδρι, Λυγερή, Καρδιά, Εξοχή, Δυτικό τμήμα Κοίλων, Νέα Νικόπολη.

Επίσης, την Τετάρτη 3-11-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 11:30 έως 14:30 στα εξής Δ.Δ. και περιοχές του Δήμου Κοζάνης:

Ανθότοπος, Σιδερά, Λιβερά, Κτενά, Αλωνάκια, Σκήτη, Κοκκιναράς, Κηπάρι

Τέλος την Τετάρτη 3-11-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 14:30 έως 15:00 στα εξής Δ.Δ. και περιοχές του Δήμου Σερβίων:

Πολύρραχο, Λάρκο, Κεραίες τηλεοπτικών-ραδιοφωνικών σταθμών στον Μεταξά, Παλιά Λάβα Καστανιάς, Τριγωνικό, Μεταξάς, Λιβαδερό.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.