Επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση στο Ορυχείο Νοτίου ΠεδίουΟ Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, στο πλαίσιο της στενής και συνεχούς συνεργασίας με το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας για την καταστροφή των κατασχεμένων εκρηκτικών υλών από μονάδες του στρατού στους χώρους των αποθέσεων του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΛΚΔΜ και συγκεκριμένα στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού από τον διευθυντή του ΛΚΔΜ κ. Νίκου Αντώνη και από τα στελέχη του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου για την διαδικασία της καταστροφής των κατασχεμένων εκρηκτικών υλών.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού ευχαρίστησε την Διεύθυνση του ΛΚΔΜ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει το ΛΚΔΜ για την ολοκλήρωση της καταστροφής των κατασχεμένων εκρηκτικών υλών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.