Το 4ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης στο κλειστό της ΛευκόβρυσηςΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Στην Κοζάνη θα διεξαχθεί το πρώτο από τα 6 Πανελλήνια Ανοιχτά Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική χρονιά 2021-22. Μετά τις τρεις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις (2017, 2018, 2019) και μετά από αίτημα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, η ομοσπονδία Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. του ολυμπιακού αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αποφάσισε να αναθέσει για 4η φορά τη διοργάνωση στην Κοζάνη. Ο Δήμος Κοζάνης πρόθυμα παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης για τη φιλοξενία της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλήματος και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό όλων, όχι μόνο στο χώρο της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και πανελλήνια.

Συγκεκριμένα στις 23-24 Οκτωβρίου 2021, στο κλειστό της Λευκόβρυσης, αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν κατά ηλικιακές κατηγορίες στο άθλημα που είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και δημοφιλή παγκοσμίως και έχει χαρίσει πληθώρα διεθνών διακρίσεων στη χώρα μας.

Με δεδομένη λοιπόν τη στήριξη του Δήμου Κοζάνης, των ΜΜΕ, πολλών επιχειρηματιών, καθώς και της τοπικής κοινωνίας, οι εθελοντές του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θα κάνουν τα πάντα για την άψογη προετοιμασία και διοργάνωση του σπουδαίου αυτού πρωταθλήματος. Στην πόλη μας το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου αναμένεται να φιλοξενήσουμε περίπου 130 μικρούς αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με τους συνοδούς τους, γονείς, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος.

Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε στους αγώνες για να απολαύσετε το θέαμα και να γνωρίσετε από κοντά το αγαπημένο ολυμπιακό μας άθλημα.

Για την είσοδο στο γυμναστήριο απαιτούνται βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή rapid test τελευταίου 48ώρου για τους ενήλικες και self test 24ώρου για τα παιδιά κάτω των 17 ετών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο γυμναστήριο φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις 2 μέτρων από τους γύρω μας.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν από τις 10.00΄π.μ. – 6.00΄μ.μ. το Σάββατο και από τις 9.00΄π.μ. – 4.00΄μ.μ. την Κυριακή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.