Πτολεμαΐδα: Kανονικά λειτουργεί η τηλεθέρμανση – Καμία επιβάρυνση για τους καταναλωτέςΟμαλοποιήθηκε η λειτουργία της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα, ύστερα από ένα διάστημα αρρυθμίας και προβλημάτων, με την παροχή θερμικής ενέργειας από το σύστημα με τους ηλεκτρολέβητες που κατασκεύασε η ΔΕΗ στον ΑΗΣ Καρδιάς ενώ υπάρχουν αρκετές οικοδομές που λόγω οφειλών παρελθόντων ετών παραμένουν εκτός σύνδεσης με το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη ΔΕΗ για τον καθορισμό της τιμής και αναμένεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης, Δημήτρη Καρακασίδη, αυτή να οριστικοποιηθεί στα τέλη του τρέχοντος μηνός, τονίζοντας, ότι ο καταναλωτής δεν θα επιβαρυνθεί ούτε ένα λεπτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του Νοεμβρίου πρόκειται να γίνουν τα εγκαίνια του έργου για τους ηλεκτρολέβητες παρουσία στελεχών της Επιχείρησης.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.