Διαμαρτυρία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κοζάνης για την απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τηλεκπαίδευση των μαθητών δημοτικών σχολείων στις 17:30Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε,

Με μεγάλη απογοήτευση και επιφύλαξη, ενημερωθήκαμε ότι με εντολή δημάρχου τα δημοτικά θα κάνουν τηλεκπαίδευση το μεσημέρι μέχρι της 5:30μμ σήμερα 18 Οκτωβρίου, 2021. Κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής καραντίνας αποδεχτήκαμε ότι το σύστημα webex δεν μπορεί να διαχειριστεί τόσο μεγάλο πλήθος συμμετοχών το πρωί, αλλά τώρα δεν υπάρχει πια αυτήν η δικαιολογία ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει μόνο τοπικά πρωινή ώρα.

Κύριε δήμαρχε, γιατί δεν κάνουν τηλεκπαίδευση τα παιδιά την ίδια ώρα με το πρόγραμμα του σχολείου τους;

Δεν σκέφτεστε ότι αναστατώνετε ψυχικά και σωματικά τα παιδιά και τους γονείς τελευταία στιγμή;

Τα παιδιά έχουν κι άλλες δραστηριότητες μετά τις 3 μμ που είναι εξίσου σημαντικές όσο και το σχολείο τους. Πέρα από άλλες σωματικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες πηγαίνουν και σε φροντιστήρια και σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Ως επίσημος εκπρόσωπος των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Κοζάνης και Γρεβενών, σας ενημερώνουμε ότι αισθανόμαστε ότι δεν υπολογίζετε τις δυσκολίες που προκαλείτε με αυτή την απόφαση σας.

Μας αναγκάζετε να αλλάξουμε το πρόγραμμα των μαθημάτων μας τελευταία στιγμή (κάτι αδύνατο να συμβεί γιατί το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με βάση τις υπόλοιπες δραστηριότητες των παιδιών).

Πρέπει να αλλάξουμε τελευταία στιγμή το ωράριο των εργαζομένων μας στην Εργάνη.

Κύριε δήμαρχε, παρακαλώ να λαμβάνετε υπ’ όψιν τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν από τέτοιες βιαστικές αποφάσεις στο δικό μας αλλά και σε άλλους κλάδους.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                 Η Γ. Γραμματέας
Ντέιβιντ Λουκία         Προκοπίου Χριστίνα

2 σχόλια στο άρθρο “Διαμαρτυρία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κοζάνης για την απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τηλεκπαίδευση των μαθητών δημοτικών σχολείων στις 17:30

  1. Τον νοιάζει και πολύ τον δήμαρχο… αυτος να ειναι καλα και από δω πμ κ οι άλλοι. Κοντή γιορτή οι εκλογές.

  2. Η απόφαση λειτουργίας των σχολείων με τηλεκπαίδευση σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος λαμβάνεται από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, όχι από τον δήμαρχο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.