Επαφές του Γιώργου Κασαπίδη με τη Γεν. Γραμματέα Βιομηχανίας και τον Δ/ντα Σύμβουλο ΕΤΒΑ για την ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης και ΦλώριναςΤην επίσπευση των διαδικασιών για την έγκριση και αδειοδότηση της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης ζήτησε από τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας κα Θέμις Ευτυχίδου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Επισημαίνοντας προς τη νέα Γενικό την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω έλλειψης οργανωμένων χώρων επενδύσεων στην Π.Ε. Κοζάνης ο κος Κασαπίδης, ζήτησε τη συνδρομή της κας Ευτυχίδου για την οριστική επίλυση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

Ήδη η ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ υπέβαλλε την προηγούμενη εβδομάδα και τα τελευταία δικαιολογητικά που απαιτούνταν για τη ΒΙΠΕ Κοζάνης όπως τόνισε ο Δ/ντας Σύμβουλος κος Ψαθάς κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα ο κος Κασαπίδης, ενώ ο Περιφερειάρχης ζήτησε και την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που εκκρεμούν στη ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας.

Όπως διαβεβαίωσε ο κος Ψαθάς, πρόθεση της ΕΤΒΑ είναι να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τα έργα υποδομής που λείπουν ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου Φλώρινας για την αναβάθμιση της βιομηχανικής περιοχής, με τη στήριξη έργων υποδομής ύδρευσης και φυσικού αερίου.

2 σχόλια στο άρθρο “Επαφές του Γιώργου Κασαπίδη με τη Γεν. Γραμματέα Βιομηχανίας και τον Δ/ντα Σύμβουλο ΕΤΒΑ για την ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης και Φλώρινας

  1. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα τελειώσουν και τα εμβόλια,εμβόλια της πανδημίας και των χρηματοδοτήσεων……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.