Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την Κυριακή 17 Οκτωβρίου για τη διατήρηση του Δημόσιου Χαρακτήρα της ΔΕΗ



Το Επιμελητηρίου Κοζάνης συμμετέχει στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 στην Πτολεμαΐδα, για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ Α.Ε. και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν ενεργά.

Η Απολιγνιτοποίηση , οι αποκαταστάσεις εδαφών, η ευστάθεια του συστήματος και η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους με αποτέλεσμα την «ενεργειακή φτώχεια» απειλούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις της περιοχής μας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Η νέα αυτή εξέλιξη απαιτεί ισχυρό δημόσιο και κρατικό παρεμβατισμό προς επούλωση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης πράξη που εξυπηρετείται ορθότερα στη σημερινή πραγματικότητα μέσα από τον Δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ
Συμμετέχουμε μαζί με όλους τους φορείς και την τοπική κοινωνία στο δίκαιο και συνεχή αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην περιοχή και τους ανθρώπους της.

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.