Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Εγκρίθηκαν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Η Προγραμματική Σύμβαση του έργου «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικής οδού από Ε.Ο. Κοζάνης –Ιωαννίνων προς Σιάτιστα θέση “Μπούνος”». Το έργο είναι προϋπολογισμού 472.500,00€ (με Φ.Π.Α.) Το έργο θα βελτιώσει τις οδικές υποδομές και παράλληλα αναβαθμίζει την ποιότητα της μετακίνησης των Δυτικομακεδόνων.

Η Προγραμματική Σύμβαση, του έργου «Βελτίωση οδού Φράγματος Σισανίου έως Ιερά Μονή Παναγιάς». Η Περιφέρεια ∆υτικής Μακεδονίας/ Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης σε συνεργασία µε τον ∆ήµο Βοΐου και στο πλαίσιο της βελτίωσης της οδού πρόσβασης στον οικισµό της Σιάτιστας από την ∆υτική πλευρά, αποφάσισαν από κοινού ότι η Περιφέρεια ∆υτικής Μακεδονίας/Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα χρηµατοδοτήσει και θα κατασκευάσει το έργο συνολικού προϋπολογισµού 720.000,00€ µε Φ.Π.Α. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι και που θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Η διάθεση πίστωσης για το έργο «Επέκταση αρδευτικού δικτύου Πλατανορεύματος στην περιοχή Τζίτζιφος» προϋπολογισμού 73.00,00€

Η διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια αγωγών για την αποκατάσταση βλαβών στο αρδευτικό Δίκτυο του ΤΟΕΒ Σερβίων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εργάζεται σκληρά για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν την ζωή των κατοίκων. Μια δέσμευση που υπηρετεί με γνώμονα το κοινό καλό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.