Φλώρινα: Εξιχνιάστηκαν κλοπές που έγιναν σε ταξί και αυτοκίνητα – Ένας από τους δράστες είχε «χτυπήσει» και στην ΠτολεμαΐδαΣχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού και 16χρονου ημεδαπού, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ακόμη 2 ατόμων

Ο 25χρονος την 18-09-2021 διέπραξε ακόμη -4- κλοπές από ταξί στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, -6- περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν προ είκοσι πέντε ημερών σε -3- δημοσίας χρήσης (ταξί) και -3- ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.Ε.) αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Φλώρινας.

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος δύο (2) ατόμων, ενός 25χρονου αλλοδαπού και ενός 16χρονου ημεδαπού, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ακόμη 2 ατόμων.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας προέκυψε ότι, ως προς τη μεθοδολογία που ακολουθούσαν για την διάρρηξη των οχημάτων, οι δράστες έθραυαν τα τζάμια αυτών, ενώ τουλάχιστον από τα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, οργανώθηκαν μεταξύ τους, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σταθμευμένα οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, την 17 προς 18-09-2021 στην πόλη της Φλώρινας, ο 25χρονος με τον 16χρονο, από κοινού με -2- άγνωστους συνεργούς τους, διέπραξαν -6- περιπτώσεις κλοπών, -4- τετελεσμένες και -2- σε απόπειρα, από -3- δημόσιας χρήσης (ταξί) και -3- ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.Ε.) αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και διάφορα έγγραφα.

Επιπλέον, ο 25χρονος την 18-09-2021 διέπραξε από κοινού με -3- άγνωστους συνεργούς του, ακόμη -4- κλοπές από ταξί στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας, (σχετικό το από Δελτίο Τύπου Κοζάνης 19-09-2021: Εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας -4- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.