Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή Τελετή Υποδοχής σπουδαστών ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ ακαδ. έτους 2021-2022 της ΑΣΠΑΙΤΕ στην ΚοζάνηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 η διαδικτυακή τελετή υποδοχής των σπουδαστών του Προγράμματος Παιδαγωγικής Επάρκειας (ΕΠΠΑΙΚ) και του Προγράμματος Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη για το ακαδ.έτος 2021-2022.

Εκ μέρους των διδασκόντων και του γραμματειακού –διοικητικού προσωπικού της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη, η Συντονίστρια του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ στην Κοζάνη, Καθηγήτρια, Ελένη Τσακιρίδου συνεχάρη τους σπουδαστές και σπουδάστριες και τους καλωσόρισε θερμά για την εισαγωγή τους στα προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ στην Κοζάνη. Η Εκδήλωσε αποτέλεσε μία ευκαιρία πρώτης γνωριμίας και ενημέρωσης της λειτουργίας των προγραμμάτων από την κα. Τσακιρίδου.

Το Παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη λειτουργεί από το 2013 με 1145 αποφοίτους στο ΕΠΠΑΙΚ & 244 στο ΠΕΣΥΠ έως και σήμερα. Κατά το τρέχον ακαδ.έτος 2021-2022 στην ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης θα φοιτήσουν 240 σπουδαστές στο ΕΠΠΑΙΚ & 60 στο ΠΕΣΥΠ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Επιστημονική Υπεύθυνη του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγήτρια, Αναστασία Σωτηροπούλου η οποία απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Η διαδικτυακή τελετή ολοκληρώθηκε με ενημέρωση των διαδικασιών από την γραμματεία του Προγράμματος, κα. Λίνα Σταθοπούλου & κα. Σούζη Τσιάμη και μακρά συζήτηση από τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές και σπουδάστριες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.