Σειρά συναντήσεων του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην Αθήνα για θέματα του κλάδου της Ελληνικής γουνοποιίαςΣειρά συναντήσεων και επαφών πραγματοποίησε κατά το τριήμερο 7 με 9 Οκτωβρίου 2021 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» κ. Τσούκας Άκης.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Διευθυντή Προέδρου – Γραμματέα Οργανωτικού – Αν. Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κονταδάκη Στέλιο. Είχε προηγηθεί συνάντηση στα γραφεία της Ε.Ο.Γ. στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, όπου ο κ. Τσούκας είχε αναλύσει και καταθέσει τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας, προς τον κ. Κονταδάκη.

Σκοπός της επισκέψεως ήταν αφενός να υπάρξει η ενημέρωση σχετικά με την πορεία του αιτήματος για την ένταξη σε καθεστώς αναστολών των εργαζομένων του κλάδου της γούνας και αφετέρου για την εξέλιξη σχετικά με τις εξαγγελίες του τ. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη Μάκη (Ιούνιος 2020/Σιάτιστα) για τις αποζημιώσεις των εκτροφέων.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ο κ. Τσούκας, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Κοζάνης κ. Αμανατίδη Γιώργο, επισκέφτηκε το γραφείο του Συμβούλου Επικοινωνίας και Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Καρύδα Φώτη και τη συνεργάτιδά του κα Χαϊδεμένου Σόφη, όπου μέσα σε ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα του κλάδου της γουνοποιίας.

Ο κύκλος των συναντήσεων του κ. Τσούκα ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, όπου στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, (7-9 Οκτωβρίου Αθήνα), είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη Άδωνι, την Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Κα Σπυράκη Μαρία, τον Βουλευτή της Ν.Δ. Κοζάνης κ. Αμανατίδη Γεώργιο, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Κα Ντιό Ευφροσύνη και την Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Μακεδονίας Κα Αντωνίου Μαρία, για θέματα τα οποία αφορούν τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.