Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών



Από την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε δωρεά σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών, η οποία διατέθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, προς κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η επιχειρησιακή του ετοιμότητα.

Η δωρεά προς την Ελληνική Αστυνομία αποτέλεσε πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, ως αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών στον καθημερινό αγώνα, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών, καθώς και το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ευχαρίστησαν τόσο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο ΚΑΣΑΠΙΔΗ, όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ιωάννη ΓΙΑΤΣΙΟ για τη δωρεά και τους διαβεβαιώθηκε ότι, οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν άοκνα και αδιάλειπτα, να προσφέρουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της περιοχής, ενώ επισημάνθηκε και η σημασία της συνέχισης της ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των Φορέων, προς όφελος των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.