Κοζάνη: Κάλεσμα συμμετοχής στη Λαμπαδηφορία Δωρεάς Ζωής



Γίνε μέρος της Αλυσίδας της Ζωής, Δήλωσε συμμετοχή!

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00 (συγκέντρωση στο γραφείο στις 18:00) Η φλόγα της ζωής, η φλόγα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης αφού διατρέξει τη διαδρομή μέχρι την κεντρική πλατεία θα ανάψει το βωμό ελπίζοντας να φέρει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας στις Αιμοδοσίες.

Η προσφορά αίματος δεν είναι φιλανθρωπία είναι υπόθεση όλων μας. Γίνε Αιμοδότης, Δωρητής Αιμοπεταλίων, δότης Μυελού των Οστών και βλαστοκυττάρων, γίνε δωρητής Οργάνων, στήριξε τη Ζωή!

Όσοι περισσότεροι δουλέψουμε μαζί, τόσο περισσότερες Ζωές μπορούμε να σώσουμε & να διασφαλίσουμε ότι το μήνυμα για ασφαλή & επαρκή Αιμοδοσία θα μεταδοθεί δυνατά σε όλο τον κόσμο.

Η Λαμπαδηφορία είναι μια αφορμή για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, για την προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών & την διατήρηση των παλαιών.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, τους μαθητές, τους φίλους του πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού, τους Συλλόγους και τις ομάδες της περιοχής, αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες στη μεγάλη αυτή γιορτή της Δωρεάς Ζωής, της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977337561 & 2461040575

Όλοι μαζί, ας κάνουμε τον Εθελοντισμό γιορτή!!!

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Δότες Ζωής.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος              Βόμβα Σοφία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.